vrijdag 12 februari 2010

Yes, they can

Het idee dat Californië Nederland voorbijstreeft, dat het gidsland nu aan de Stille Oceaan en niet aan de Noordzee ligt en innovatie, creativiteit, ondernemerschap, marketing, en misschien wel het belangrijkste: passie, uit Amsterdam wegvloeien om in steden als Oakland op te duiken, hoor ik van alle cannabisactivisten en entrepreneurs die ik ontmoet. En ze hebben recht van spreken, want ze hebben allemaal in Amsterdam gewoond en gewerkt.
Freke Vuijst over Californië, waar op 2 november een referendum wordt gehouden over de legalistatie van cannabis voor recreatief gebruik, deze week in Vrij Nederland.

De christen-democraten willen de coffeeshops afschaffen en niemand die zich tegen de toenemende repressie verzet. Nederlanders zijn apolitiek geworden.
Ed Rosenthal, deze week in Vrij Nederland.