woensdag 3 februari 2010

CDA en VVD: Ga eens dood met je drugsbeleid
Het kabinet is zwaar verdeeld over de aanpak van softdrugs in Nederland, zo meldt de Televaag. Nu is iedere aanleiding tot een breuk in deze huidige coalitie een juiste. Maar in dit geval leidt het tot wat al een poosje in gang is gezet. Namelijk: Nederland als eng conservatief MagNietLand waar dominee's en zedenmeesters alles verbieden waar geen belasting over afgetikt wordt. (...) Het verbod wat zo'n ubergristentteef als Cisca Joldersma voorstaat valt natuurlijk te verwachten van een religieuze moraalpartij als het CDA. Maar dat de VVD (en voor ons part ook de PVV) eveneens instemt met een plan dat 100% meer drugsproblematiek zal veroorzaken is pas echt misdadig. (...) Beste politiek, er is maar een juiste oplossing: Legaliseren en reguleren.
GeenStijl.nl, vandaag.