zaterdag 7 november 2009

EssensiE nummer 149 (november 2009)
145 nummers was Simon Vinkenoog een van de vaste columnisten voor EssensiE; met gepaste trots presenteert het tijdschrift nu zijn opvolger: Edith Ringnalda. Zij vult de lijst aan van de vertrouwde columnisten Giel Beelen, Mo El-Fres en Ger de Zwaan, Def P, Arno Adelaars en natuurlijk D.C. Lama (de column 'Osdorp Posse Forever!').

In dit nummer: een Engelstalig special over de High Times Cannabis Cup, waar o.a. Yellowman zal optreden; een interview met onze eigen medicijnenman Ger De Zwaan; een artikel over (het boek van Coen Bom over) Armin van Buuren en een reportage over de cursus deskundigheidsbevordering voor coffeeshophouders.

En natuurlijk de vaste rubrieken: de gratis adversensies, muziekrecensies, Lieve Mona (vragen over je relatie met de plant), de brancheberichten van de VOC, het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

En de krantenberichten uit de mainstreammedia, met koppen als 'Gebruik militairen neemt toe' en 'Drugstoeristen zwaar beboet' en quotes als 'Vooral ouderen die de softdrugs medicinaal gebruiken, ervaren het moeten aanspreken op straat als bedreigend.'

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost slechts 36 euro (65 euro voor de rest van Europa) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143 of een mailtje naar info@essensie.nl.