vrijdag 2 oktober 2009

Zone 5300 nummer 87: 15 jaar Zone
Zone 5300 is jarig! In oktober 1994 verscheen het eerste nummer van dit tijdschrift voor Strips, Cultuur & Curiosa. Inmiddels bestaat het dus 15 jaar.


Het jubileumnummer is vanaf heden verkrijgbaar: met (uniek!) twee verschillende covers! De redactie heeft het jubileum aangegrepen om Zone 5300 stilistisch flink onder handen te nemen: het tijdschrift heeft een nieuwe, ruimere vormgeving en verschijnt vanaf deze editie volledig in kleur. Met daarin de column van D.C. Lama (deze maand: het verhaal Nat) niet meer op de laatste plaats...

Verder met: de strip Johan van Michiel van de Pol, De geschiedenis van de wereld, deel 666 door Tonio van Vugt en Marcel Ruijters, een interview met Tobias Schalken, Lamelos, De dummy van Daan Botlek, Fools Gold van Milan Hulsing en Frits Jonker en de nodige dosis humor, film, literatuur en muziek en strips van o.a. Waa, Ckoe, Floor de Goede, Kito, Maaike Hartjes, Rob van Barneveld en Kim Duchateau.

Je kunt hier voor slechts € 6,50 een exemplaar bestellen, of natuurlijk naar één van deze winkels gaan.