vrijdag 30 oktober 2009

Neuzige Tony & De Roffe Ponyclub: 8 november in Altstadt
Neuzige Tony & De Roffe Ponyclub is een van de D.C. Lama Side-Projects: een muzikaal gezelschap van levensgenietende pony’s (varierend in bezetting) die op onregelmatige basis bij elkaar komen om gerstenat en groenteteelt te delen. Improviserend slaan zij zich door een liveshow heen waarvan het begin van het einde nog niet bekend is. De enige garantie is dat het een feest wordt met dit spektakel van visueel, muzikaal en tekstueel geweld: rap, proza, poezie, jazz, rock; het gaat alle kanten op.

In het kader van de Kristallnacht herdenking op 8 november aanstaande treedt Neuzige Tony en de Roffe Ponyclub op in Altstadt, Stratumseind 71 Eindhoven. 16.00u - 22.00 uur.

Met verder optredens van: m.m.v. Patrick van Schaijck, Mick, Che, Daphyd, Pierrre Marechal en Sticks&Stones.

www.myspace.com/deroffeponyclub
deroffeponyclub.hyves.nl