vrijdag 4 september 2009


EssensiE nummer 147 (september 2009)
We missen Simon nog steeds, maar het leven gaat door. En dan is het september, en tijd voor EssensiE nummer 147. Een voedigingspecial. Geen fastfood, maar voeding voor je plantjes. Zonder de columns van Simon, Giel Beelen, Mo El-Fres en Ger de Zwaan (don't ask me why, dat weet ik alleen van Simon), maar met Arno Adelaars, Def P en natuurlijk D.C. Lama (het verhaal 'Operatie Afwas').

Verder aandacht voor de drugsnota van D'66 (Boris van der Ham), Steven Wilson en de onzin en onbetrouwbaarheid van de drugstesten in het verkeer.

En natuurlijk de vaste rubrieken: de gratis adversensies, muziekrecensies, Lieve Mona (vragen over je relatie met de plant), de brancheberichten van de VOC, het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost slechts 36 euro (65 euro voor de rest van Europa) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143 of een mailtje naar info@essensie.nl.