donderdag 13 augustus 2009

Terschelling
We moesten er al om lachen, afgelopen weekend, toen bleek dat de politie een grootscheepse drugscontrole had uitgevoerd op "party-eiland" Terschelling. Vooral de uiteindelijke vangst na de massale inzet van undercover-agenten en politiehonden wekte behoorlijk op de lachspieren: Maar liefst DRIE jongeren bleken een zakje wiet of hash op zak te hebben! Genoeg reden voor de pliesie om conform de opiumwet de overtreders met groot machtsvertoon in de boeien te slaan. Terwijl een paar meter verderop de Chinese Muur werd nagebouwd met leeggezopen bierkratten vierde de anti-drugs-lobby op het Waddeneiland hoogtij. Fukking hypocrieten. (...) Wat zijn dat goedverdoemme voor GESTAPO-PRAKTIJKEN? (...) Alvast een voorproefje van het drugsbeleid de komende jaren in Nederland als u Hirsch Ballin en zijn CDA-trawanten de aanstaande verkiezingen niet wegstempt.
GeenStijl.nl, gisteren.