zondag 3 mei 2009

Zone 5300 nummer 85
De voorjaarseditie 2009 van Zone 5300 ligt weer in de winkel en kost slechts € 5,75.

Met daarin uiteraard De Laatste plaats voor D.C. Lama (het verhaal 'Positief') en verder onder vele anderen:

Een verhaal van de productieve jonge Franse striptekenares Tanxxx; een klassiek Japans spookverhaal van de Duitse horrorfans Wittek en Sven Taucke; een interview met Klaas Verplancke; een kijkje in het schetsboek van Typex; een gloednieuwe strip van Ckoe; een miniboekje van Jan Vriends' Cowboy John; een interview met Bob White van The Milk & Honey Band; aandacht voor de bleekschetenfunk van The Whitest Boy Alive, de Franse electropop van DAT Politics en psychoactieve planten van Zu; Wasco; Floor de Goede; Michiel van de Pol; Kim Duchateau; Maaike Hartjes; Theo van den Boogaard; Stefan Nieuwenhuis; Pieter De Poortere; Farida Laan; Mr. Mack; Sandra de Haan; Jill Roikonen; een kort verhaal van Erwin van Leeuwen; Jeroen Jager; Michiel van de Pol; Waa; Nozzman; Rob van Barneveld; Agribald; Otto...

Je kunt hier een exemplaar bestellen, of eerst spieken in één van deze winkels.