maandag 8 december 2008

EssensiE nummer 138
Nieuw in de betere coffee-, grow- en smartshops (voor zover nog niet om zeep geholpen door de christenimperialisten): de EssensiE van december 2008 (jaargang 12, nummer 138).

Met daarin de columns van D.C. Lama (Het derde deel van "Weggepest uit de buurt"); Simon Vinkenoog; Def P; Arno Adelaars; Mo el-Fers; Giel Beelen en -nieuw- Snean.

Een exclusieve reportage van Derrick Bergman over de Wiettop in Almere, met daarin duidelijke uitspraken:

'De enige manier om het op te lossen is legaliseren, reguleren.' (Job Cohen, burgemeester van Amsterdam)

'Naar mijn overtuiging hebben we dit in tien jaar wereldwijd aangepakt en net als alcohol en tabak voorzien van een heldere structuur met regels.' (Gerd Leers, burgemeester van Maastricht)

Verder schrijft Derrick over fotograaf Wim van der Linden en over het verwachte drugsbeleid in Amerika onder Obama.

Ook een andere wiettop, die van de PCN, komt aan bod, plus een aanzet tot certificering van de kweekbranche. Maar er is uiteraard nog genoeg reden tot treurnis, dankzij dit CDA/PvdA/CU-kabinet, dat er nog altijd op uit is uw geestelijke vrijheid te beperken.

Verder o.a.: Ger de Zwaan, SpeesCees, veel krantenberichten uit drugsland, kweektips, de gratis adversensies, muziekrecensies, festivaltips en meer.

Ook in dit nummer ontbreken de brancheberichten niet: van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 36 euro (65 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Site EssensiE