dinsdag 4 november 2008

EssensiE nummer 137
Nieuw in de betere coffee-, grow- en smartshop: de EssensiE van november 2008 (jaargang 12, nummer 137).

Met daarin de columns van D.C. Lama (Het tweede deel van "Weggepest uit de buurt"); Simon Vinkenoog; Def P; Arno Adelaars; Mo el-Fers; Giel Beelen en -nieuw- Snean.

Derrick Bergman interviewde Chris Pieplenbosch, die op spectaculaire wijze wietplanten liet groeien in de Hofvijver. (filmpje!) Verder aandacht voor het Cannabis Tribunaal op 1 en 2 december in Nieuwspoort, Den Haag, de Cultivabeurs in Wenen; de 21ste editie van de High Times Cup; de Bergen op Zoom/Roosendaal-poging het gedoogbeleid te criminaliseren en interviews met cannabislegende Wernard Bruining en 'Ex-bandito' Steve Brown.

Verder o.a.: Ger de Zwaan, SpeesCees, veel krantenberichten uit drugsland, kweektips, de gratis adversensies, muziekrecensies, festivaltips en meer.

En uiteraard ontbreken de brancheberichten niet: van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 36 euro (65 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Site EssensiE