vrijdag 10 oktober 2008

EssensiE nummer 136
Hij ligt alweer een tijdje (ja, ja, ik had het druk de afgelopen tijd) in je coffee-, grow- en smartshop: de EssensiE van oktober 2008 (jaargang 12, nummer 136).

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (Het eerste deel van "Weggepest uit de buurt");
* Simon Vinkenoog;
* Def P;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Giel Beelen.

En aandacht voor drugsverleden en -standpunten van de Amerikaanse presidentskandidaten; rookactivist Rutger Cranssen; een discussie over een kraakverbod; elektratips voor veilig kweken; een verhaal over de vertrutting van Mokum (door Mo el-Fers) en Nederland (door Derrick Bergman); over hennep als ideale biobrandstof; over het verzamelde dichtwerk van Simon Vinkenoog (ISBN 9789038890739); over het klimaat in je binnentuin en over de rapper Kempi.

Verder o.a.: Ger de Zwaan, SpeesCees, veel krantenberichten uit drugsland, kweektips, de gratis adversensies, muziekrecensies, festivaltips en meer.

En uiteraard ontbreken de brancheberichten niet: van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE september 2008
* Site EssensiE