vrijdag 4 juli 2008

EssensiE nummer 133
De EssensiE van juni 2008 is alweer een tijdje uit en verkrijgbaar in je coffee-, grow- en smartshop.

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (Het verhaal "X = Tijd ContinuĆ¼m");
* Simon Vinkenoog;
* Def P;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Giel Beelen.

Ook aandacht voor de columnisten Def P. en Simon Vinkenoog in de redactionele pagina's: De Osdorp Posse zegt te willen stoppen en Simon Vinkenoog bereikt de respectabele leeftijd van 80. Verder natuurlijk veel aandacht voor de nieuwste overheidsbetutteling (het zou een weekblad moeten worden), een interview met de X-Manne en de sluiting van coffeeshop Checkpoint in Terneuzen. De voorzitter van de Wijkraad Binnenstad, Hans Vlottes, daarover:

"Er komen zeker niet minder drugstoeristen naar Terneuzen. Zij gaan nu naar de overgebleven coffeeshop Miami, en het is de vraag of die de toeloop aankan. (...) De binnenstad was jarenlang een no go-area. Het oude centrum werd langzaam aan weer een rustige woonwijk. Bewoners investeerden flink in het opknappen van hun huizen. Zij zitten niet te wachten op straatdealers."

Verder o.a.: Ger de Zwaan, SpeesCees, de strip over drugsgebruikende schrijvers door Marcel Ruijters, dit keer over Madame Helenap Blavatsky, veel krantenberichten uit drugsland, kweektips, de gratis adversensies, muziekrecensies, festivaltips en meer.

En uiteraard ontbreken de brancheberichten niet: van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE juni 2008
* Site EssensiE