vrijdag 13 juni 2008

Centraal gegevenspakhuis
Wereldwijd willen politici vingerafdrukken van vreemdelingen vastleggen. De regering in Nederland wil de vingerafdrukken van alle burgers en ingezetenen registreren en opslaan in een centraal gegevenspakhuis. Een database waar zowel de politie als andere mogendheden toegang toe krijgen. Alle burgers worden op deze manier als criminelen behandeld, omdat politie en justitie voor strafrechtelijk onderzoek vrijelijk kunnen grasduinen in deze vingerafdruk database. Protesteer mee. (...) De vingerafdruk-gezichtsscan - strafketendossier- plannen, staan donderdag 19 juni op de agenda van de Tweede Kamer commissie voor Justitie. (...) Op het Plein vóór het gebouw van de Tweede Kamer, zal van 10- tot 16.30 uur voorlichting worden gegeven over de plannen en gedemonstreerd worden zowel tegen de inhoud van de plannen als tegen de manier waarop de bevolking en het parlement belazerd worden.
id-nee.nl