maandag 19 mei 2008

EssensiE nummer 131
De EssensiE van mei 2008 is alweer een tijdje uit en verkrijgbaar in je coffee-, grow- en smartshop (voor zover nog niet gesloten door Justitie).

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (Het verhaal "Fietstocht");
* Simon Vinkenoog;
* Def P;
* onze hoofdredacteur;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Giel Beelen.

EssensiE heeft natuurlijk al jarenlang zijn eigen SpeesCees, maar publiceert nu ook een interview met rapper SpaceKees. Verder aandacht voor het aankomende rookverbod in de horeca (puur roken is geen probleem, want valt niet onder de tabakswet!), het juridisch steekspel rondom growshops, de Festival Guide 2008, een filtertest en het paddoverbod. Derrick Bergman bekeek het coffeeshopbeleid van de gemeente Eindhoven en schrijft over het voorjaarsoffensief van de coffeeshops aldaar. En verder o.a.: Ger de Zwaan en de geweldige maandelijkse strip over drugsgebruikende schrijvers door Marcel Ruijters (dit keer over Edgar Allen Poe). Van Marcel Ruijters verscheen recentelijk het boek INFERNO.

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE april 2008
* Site EssensiE