dinsdag 1 april 2008

EssensiE nummer 130
De EssensiE van april 2008 is uit. Verkrijgbaar in je coffee-, grow- en smartshop.

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (Het verhaal "Ballen");
* Simon Vinkenoog;
* Def P;
* onze hoofdredacteur;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Giel Beelen.

EssensiE besteedt in dit nummer aandacht aan de plannen van de PVV aangaande drugsbeleid: voor invoering van minimumstraffen en verhoging van de maximumstraffen voor drugsdelicten; levenslange ontzegging van het verblijf in Nederland voor buitenlanfse 'drugscriminelen'; volledige opheffing van het onderscheid tussen hard- en softdrugs voor zover het productie, handel en in- en uitvoer betreft; aangifteplicht van scholen en een website op internet waarop veroordeelde 'drugscriminelen' met foto, naam en toenaam worden vermeld. Voor als u nog geen idee had wie de PVV eigenlijk financieert...

En verder o.a.: interviews met Peter te Bos van Claw Boys Claw en ene Lilian van TMF; Ger de Zwaan en de geweldige maandelijkse strip over drugsgebruikende schrijvers door Marcel Ruijters (dit keer over Terence McKenna). Van Marcel Ruijters verscheen recentelijk het boek INFERNO.

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops. In het Legalize! war on drugs journaal een verslag van de bijeenkomst van de VN drugscommissie in Wenen (Wenen in wenen!).

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE maart 2008
* Site EssensiE