zondag 9 maart 2008

EssensiE nummer 129
De EssensiE van maart 2008 is uit. Verkrijgbaar in je coffee-, grow- en smartshop.

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (Het verhaal "Criminals in Action (CIA));
* Simon Vinkenoog;
* Def P;
* onze hoofdredacteur;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Giel Beelen.

En verder o.a.: een interview met Keith Caputo; de UK drugs top 20; aandacht voor de Drugs Peache March in Wenen; een artikel over de Amerikaanse verkiezingen; aandacht voor Camden Town in Londen; de vaste rubrieken van SpeesCees en Ger de Zwaan en de maandelijkse strip over drugsgebruikende schrijvers door Marcel Ruijters (dit keer over William Seward Burroughs). Van Marcel Ruijters verscheen recentelijk het boek INFERNO.

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE februari 2008
* Site EssensiE