dinsdag 5 februari 2008


Recente posts
Vergeet de navigatie aan de zijkant: Deze site is via onderstaande linkjes te bekijken, maar ook door naar beneden te scrollen.

* Feest op de planeet dd 5 februari 2008 (ook als mp3)
* Inhoud EssensiE, februari 2008
* Vrouwtjes Widow en Haze (kort verhaal voor EssensiE)
* Mannetje Purple Widow, deel 4 (verhaal voor EssensiE)
* Inhoud Zone 5300 winter 2007/2008

Quotes and stuff op onderwerp:
Pakistan * Iran * Irak * Afghanistan * VS * 9/11 * moord Van Gogh * DC Lama * Cartoons

Quotes and stuff:
400 miljard; Imperialisme; Verdonk; Waarnemers; Miljoen doden; Afstand; Terreurlijst; Afghanistan weekly; Schimmig; Wellis 2; Karskens; Wellis 1; Disproportioneel; US money to rig; China; PTSS; Sponsor; Inside; 120; Grave; Onvoldoende; 896; ISI; Onderzoek; Bhutto; $23 million; Lamaficering; Gefopt; Kruisraketten; Basra; Nog steeds; Harde aanpak; Aandringen; Achtergehouden; Moeras; Verantwoordelijk; Ramp; Poetin; Verstaan; Instrumenten; Aandrang; U.S. Army Command and General Staff; Aanbesteding; Eind 2008; Do it; Unsubscribe; 54 procent; Inktvlek; Embed-slet; $100 million; Turkmenistan; Controleurs; Iran 2008; Martelen; Crisis; Waarom?; VVD; Baas in eigen brein; CAM; i 12 år; Veelvoud; PE; 3e; Steun; Victory; Paddo's; Paddo's; Onbehandeld; Referendum; Darfur; Ghurka's; Wij; Certain powers; Modern lyceum; Eén constante; Politieke doeleinden; Privacy; Dictator; Lichtsnelheid; Afluisteren; Wall Street; Eigen inzicht; Politiek volwassen; More quotes and stuff...

* Meest recente 'meest recente posts'.
* Reacties per e-mail: dclama@hotmail.com