dinsdag 5 februari 2008

EssensiE nummer 128
Nieuw in je coffee-, grow- en smartshop: De EssensiE van februari 2008.

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (Het verhaal "Literaire modellen");
* Simon Vinkenoog;
* Def P;
* onze hoofdredacteur;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Giel Beelen.

En verder o.a.: een interview met Bob Fosko; een verslag van het openingsfeestje van The Greenhouse Giftshop; veel kweektips; een verhaal over de vertrutting van Amsterdam (wederom, maar er is ook altijd veel aanleiding toe); de vaste rubrieken van SpeesCees en Ger de Zwaan en de maandelijkse strip over drugsgebruikende schrijvers door Marcel Ruijters (dit keer over Will Self).

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE januari 2008
* Site EssensiE