dinsdag 1 januari 2008

Recente posts
Vergeet de navigatie aan de zijkant: Deze site is via onderstaande linkjes te bekijken, maar ook door naar beneden te scrollen.

* Feest op de planeet dd 18 december 2007 (tekst + mp3)
* Feest op de planeet dd 18 december 2007 (mp3)
* Inhoud Zone 5300 winter 2007/2008
* Mannetje Purple Widow, deel 4 (verhaal voor EssensiE)
* Enkele andere verhalen van D.C. Lama

Quotes and stuff op onderwerp:
Pakistan * Iran * Irak * Afghanistan * VS * 9/11 * moord Van Gogh * DC Lama * Cartoons

Quotes and stuff:
896; ISI; Onderzoek; Bhutto; $23 million; Lamaficering; Gefopt; Kruisraketten; Basra; Nog steeds; Harde aanpak; Aandringen; Achtergehouden; Moeras; Verantwoordelijk; Ramp; Poetin; Verstaan; Instrumenten; Aandrang; U.S. Army Command and General Staff; Aanbesteding; Eind 2008; Do it; Unsubscribe; 54 procent; Inktvlek; Embed-slet; $100 million; Turkmenistan; Controleurs; Iran 2008; Martelen; Crisis; Waarom?; VVD; Baas in eigen brein; CAM; i 12 år; Veelvoud; PE; 3e; Steun; Victory; Paddo's; Paddo's; Onbehandeld; Referendum; Darfur; Ghurka's; Wij; Certain powers; Modern lyceum; Diplomatieke druk; Eén constante; Politieke doeleinden; Privacy; Mars; Dictator; Lichtsnelheid; Afluisteren; Wall Street; 1/3 Irak; Garen; Spaanse cartoon; Eigen inzicht; Pushing Power; Zondeval; The Nation; Scheuren; Motief; Familiejuwelen; CIAonspiracies; Wereldwijd; Rachid B; Misbruik; Europoetin; Caligula; T-woord; Dag 8; Politiek volwassen; Told y'all; More quotes and stuff...

* Jaaroverzicht 2004, 2005 en 2006.
* Meest recente 'meest recente posts'.
* Reacties per e-mail: dclama@hotmail.com