woensdag 5 december 2007

EssensiE nummer 126
Het lekkere wijf in je coffee-, grow- en smartshop: De EssensiE van december is uit.

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (Het verhaal Mannetje Purple Widow, deel 4);
* Simon Vinkenoog;
* Def P;
* onze hoofdredacteur;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Piet Paulusma.

En verder o.a.: Derrick Bergman interviewde Mr Ronflonflon himself, Wim T. Schippers; veel aandacht voor de High Times Cannabis Cup 2007 en de bullshit rondom paddo's; interviews met DJ Chargo en Sobrevo; het tradionele logospel; de vaste rubrieken van SpeesCees en Ger de Zwaan en de maandelijkse strip over drugsgebruikende schrijvers door Marcel Ruijters (dit keer over Sir Arthur Conan Doyle, de schrijver van Sherlock Holmes).

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops (Laat de VLOS de paddo's regelen!!!) en het Legalize! war on drugsjournaal.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE november 2007
* Site EssensiE