maandag 19 november 2007

Embed-slet
Vrij Nederland was gewoon ‘vergeten’ geldschieter Buitenlandse Zaken te noemen. De artikelen Darfur konden dankzij de royale steun van 25.000 euro (een bron spreekt zelfs van 38.000 euro) staatsteun worden gerealiseerd. (...) NRC handelsblad (...) is op zijn beurt gesponsord door het Ministerie van Oorlog. Embed-slet Grunberg kreeg afgelopen donderdag een pagina om in een slap verhaal iets over de verlenging van de Uruzgan-missie te schrijven. Waar haalt-ie ‘t lef vandaan. (...) Ik snap niet dat politici, hoofdredacteuren en weldenkende mensen niet inzien dat we langzaam maar zeker de dunne zwarte lijn passeren. (...) Krijgen we naar de aanloop van de volgende oorlog –die tegen Iran- opnieuw gesubsidieerde verhaaltjes in die zogenaamde kwaliteitspers?
Weblog Arnold Karskens