zaterdag 13 oktober 2007

EssensiE nummer 124
De nieuwe de EssensiE.
is wederom verkrijgbaar in de betere coffee-, grow- en (voor zover nog niet gesloten) smartshops.

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (het verhaal "Re√ľnie");
* Simon Vinkenoog;
* Def P;
* onze hoofdredacteur;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Robin Zijlstra.

Verder: Derrick Bergman correspondeert met Groen Slinks over hun instemming met het Rotterdamse coffeeshutbeleid (met, hoewel onvermeld, een cartoon van D.C. Lama en Fresh!); een ode aan de coffeeshop door Jules Sinturel; een interview met Peter Pan Speedrock; gratis filtertipjes; een artikel over het aanstaande rookverbod in de horeca; een artikel over de verplichting tot vingerafdrukken en gezichtsscans in coffeeshops in Maastricht (Big Brother is watching you!); Ger de Zwaan en de strip van Marcel Ruijters (iedere maand over een andere drugsgebruikende schrijver) over Aleister Crowley.

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en de Stichting Rokersbelangen. Ook het Legalize! war on drugs journaal is weer aanwezig.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE september 2007
* Site EssensiE