zaterdag 8 september 2007

EssensiE nummer 123
10 jaar en 3 maanden jong en wederom verkrijgbaar in de betere coffee-, grow- en smartshops: de EssensiE.

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (het verhaal "Die andere boot");
* Simon Vinkenoog (over hem ook een artikel over zijn optredens met Spinvis);
* Def P (nieuw albumrelease op 14 september);
* onze hoofdredacteur;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Marco Borsato.

Verder: Derrick Bergman was drie dagen op Nederlands meest relaxte kerkdienst (Reggae Sundance) en maakte foto's die ook op deze site zijn te bekijken; Ger de Zwaan lucht zijn hart; een interview met reggae- en punkrockband The Bad Brains ('Tuurlijk rook ik dagelijks wiet, the herb, maar alleen om spirituele en meditatieve redenen, 'high' of 'stoned' worden van wiet is nog nooit in me opgekomen.'); de strip van Marcel Ruijters (iedere maand over een andere drugsgebruikende schrijver) over Hunter Thompson en een stuk over de Belangenvereniging Dance, die ook gek worden van de drugsrazzia's in het uitgaansleven.

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en de Stichting Rokersbelangen.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE juli 2007
* Site EssensiE