maandag 30 juli 2007

EssensiE nummer 122
10 jaar en 2 maanden jong en wederom verkrijgbaar in de betere coffee-, grow- en smartshops: de EssensiE.

Met daarin de columns van:
* D.C. Lama (het verhaal "North Sea Reggae Sundance Legalize!");
* Simon Vinkenoog (die daarin de socioloog Erik van Ree citeert: "Tripmiddelen zijn waardevol, zij bieden ons ervaringen van een soort die wij in het gewone leven niet opdoen. Als complexe, geestveranderende stoffen zijn zij zelfs een cultuurgoed van de eerste orde. Wie ze verbiedt, staat gelijk een boekverbrander.");
* Def P (over hem ook een reportage over zijn grafitti met Juice tegen de paddohetze);
* onze hoofdredacteur;
* Arno Adelaars;
* Mo el-Fers
en Gerard Joling.

Verder: interview met de Noorse covergirl (ze zingt ook) Marion Raven; aandacht voor de Partij tegen Betutteling ("Doel: Het bieden van tegenwicht aan de steeds meer toenemende neiging van de overheid voor ons allen te bepalen wat goed voor ons is en ons vervolgens via regelgeving te dwingen onze levenswijze daaraan aan te passen. Kortom, het tegengaan van betutteling."); Ger de Zwaan over Legalize! (hij belooft volgend jaar 20 leuke meisjes in sexy outfit te regelen om flyers uit te delen!); de Nederhoppers Yousef en Kamal ("Pietje disste Harry, Harry disste Mo en Mo disste Pietje en zo") en veel rondom de politieke idiotie rondom paddo's.

De strip van Marcel Ruijters (iedere maand over een andere drugsgebruikende schrijver) gaat dit keer over Aldous Huxley.

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en de Stichting Rokersbelangen.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE juli 2007
* Site EssensiE