zondag 6 mei 2007

EssensiE nummer 119
Nog één nummer te gaan tot het tienjarig jubileum: de EssensiE van mei 2007 (nummer 119) is uit en verkrijgbaar in de betere coffee-, grow- en smartshops. (Niet meer in de hasjcafés, want die bestaan sinds begin vorige maand niet meer.)

Met daarin natuurlijk de columns van Simon Vinkenoog, Arno Adelaars, Mo el-Fers, Def P, Matthijs van Nieuwkerk, onze hoofdredacteur en D.C. Lama (verhaal: Mannenklus).

Verder veel aandacht voor de drooglegging van de Amsterdamse hasjcafés, de roep om ook paddo's voortaan nog alleen in achterafsteegjes te verkopen (samen met al uw andere latente drugsbehoeftes), de rapper Skitzo, August de Loor over het voornemen scholen in de buurt van coffeeshops te weren (of andersom), Ellen ten Damme over haar film en veel, heel veel kweektips.

Ook het Legalize! War on drugsjournaal is weer in de EssensiE te vinden. Check www.legalize.net voor berichten over de Legalize!-activiteiten op 2 juni aanstaande.

Tot slot natuurlijk de strip van Marcel Ruijters, de woorden van medicijnman Ger de Zwaan en de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en de Stichting Rokersbelangen.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE april 2007