maandag 5 maart 2007

EssensiE nummer 117
Nog slechts drie nummers te gaan, en dan alweer 10 jaar on the road: EssensiE nummer 117 (maart 2007) is verkrijgbaar in uw vertrouwde coffee-, smart-, head- of growshop. Daarin natuurlijk weer de vertrouwde columns van Def P, Arno Adelaars, Simon Vinkenoog, Mo el-Fers, Giel Beelen, Ger de Zwaan, onze hoofdredacteur en D.C. Lama (verhaal: 'Het verzet').

Tevens: een portret van de twee belangrijkste ministers van drugszaken: Ernst 'IRT-affaire' Hirsch Ballin (Justitie) en Ab Klink (VWS); een verslag van de Highlifebeurs 2007; diverse coffeeshopreviews en natuurlijk (want nu alweer drie maanden) de strip van Marcel Ruijters. Hoofdredacteur Michiel van Hinsberg interviewde M.C. Nina; Stafredacteur Derrick Bergman haalde zijn oude strips van stal en schreef over de legendarische Freak Brothers (binnenkort in de bioscoop, bekijk de trailer op de site van EssensiE).

Tot slot natuurlijk de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en de Stichting Rokersbelangen.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE februari 2007