donderdag 8 februari 2007

EssensiE nummer 116

Op weg naar het tweede lustrum: EssensiE nummer 116 (februari 2007) is verkrijgbaar in de betere coffee-, smart-, head- of growshop. Daarin natuurlijk weer de vertrouwde columns van Def P, Arno Adelaars, Simon Vinkenoog, Mo el-Fers, Giel Beelen, Ger de Zwaan, onze hoofdredacteur en D.C. Lama.

Met daarin: Hoofdredacteur Michiel van Hinsberg ging op stap met de Belgische speedrockers van El Guapo Stuntteam, uit de rockstal van Suburban; Stafredacteur Derrick Bergman ging met Simon Vinkenoog naar Parijs om daar herinneringen op te halen aan Vinkenoogs jaren aldaar en Lange Frans nam z'n broertje Brutus mee naar de coffeeshop voor een potje poker.

De nieuwe maandelijkse strip van Marcel Ruijters is ook weer van de partij, dit keer over Hans Plomp. Verder natuurlijk veel nieuws over het groei- en bloeigebeuren, zoals een vooruitblik op de Highlifebeurs (23, 24 en 25 februari in de Amsterdamse Rai).

Tot slot natuurlijk de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en de Stichting Rokersbelangen.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

* Inhoud EssensiE januari 2007