zondag 5 november 2006

EssensiE nummer 113
De EssensiE van november 2006 is uit en verkrijgbaar in de betere coffee-, smart-, head- of growshop. Daarin natuurlijk weer de vertrouwde columns van Def P, Arno Adelaars, Simon Vinkenoog, Mo el-Fers (over CDA'er Rendert Algra), Giel Beelen, onze hoofdredacteur en zelfs twee columns van D.C. Lama ("Wijlen Nederland" en "Lijst van het Ongeboren Kind").

In de EssensiE natuurlijk aandacht voor de uitspraak van de rechter in de zaak Wim Moorlag: medicinale marihuana voor eigen gebruik kweken MAG! Ger de Zwaan maakt zich ondertussen kwaad over de opstelling van de MS-vereniging hierin. Verder 2 keer 11 vragen aan lijsttrekker Wernard Bruining en kandidaat Cees Hendriks (Space Cees) van de politieke partij Groen Vrij, een artikel van Derrick Bergman over graffiti in de Eindhovense Berenkuil; een interview van Michiel van Hinsberg met Iron Maiden-legende Paul DiAnno, veel kweektips en het Legalize! War on drugsjournaal.

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en de Stichting Rokersbelangen.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost slechts 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

Inhoud EssensiE oktober 2006.