maandag 9 oktober 2006

EssensiE nummer 112
De EssensiE van oktober 2006 is uit en verkrijgbaar in de betere coffee-, smart-, head- of growshop. Daarin natuurlijk weer de vertrouwde columns van Def P, Arno Adelaars, Simon Vinkenoog, Mo el-Fers, Giel Beelen, onze hoofdredacteur en natuurlijk D.C. Lama. Lama's column is het derde deel van het verhaal 'Mannetje Purple Widow'.

In de EssensiE aandacht voor nieuwe politieke partijen als Groen Vrij, hoewel Ger de Zwaan met een onomwonden stemadvies voor de Partij voor de Dieren komt. (Zoals vaste bezoekers van deze website weten, heeft ook D.C. Lama wel eens op deze partij gestemd.)

Derrick Bergman schreef over Eindhoven Rockcity Tattoo; Michiel van Hinsberg schreef over Fat Beats Records in Amsterdam en het optreden van Madonna (Donner don't preach) en verder staat het blad weer vol met de beste kweektips (ook van Spees Cees: hij is weer vers uit de bak!).

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en de Stichting Rokersbelangen.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost slechts 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

Inhoud EssensiE september 2006.