woensdag 6 september 2006

EssensiE nummer 111
De EssensiE van september 2006 is uit en verkrijgbaar in de betere coffee-, smart-, head- of growshop. Daarin natuurlijk weer de vertrouwde columns van D.C. Lama, Def P, Arno Adelaars, Simon Vinkenoog, Mo el-Fers, Giel Beelen en onze hoofdredacteur.

Met daarin o.a. een kort overzicht van nieuwe politieke partijen; een interview met Nordin Wooter (voetballer) en natuurlijk weer veel kweektips. Derrick Bergman schreef een reportage over het leukste festival van Nederland: Reggae Sundance.

Verder natuurlijk weer de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops, de Stichting Rokersbelangen en niet te vergeten: het Legalize! war on drugsjournaal.

Een jaarabonnement op maandblad EssensiE kost slechts 26 euro (55 euro voor het buitenland) en kan geregeld worden via een telefoontje naar (023) 5431143.

Inhoud EssensiE augustus 2006.