woensdag 14 juni 2006

Column D.C. Lama in de Sp!ts
Morgen (donderdag) verschijnt een column van D.C. Lama in de gratis ochtendkrant Sp!ts. In de zogenaamde "doorgeefcolumn" Drukpunt (maximaal 200 woorden over iets waar je je druk over maakt) geeft de ene B.N.'er de column door aan een andere B.N.'er, waarna die 'm vervolgens weer doorgeeft aan D.C. Lama, die 'm dan weer kan doorgeven aan een echte B.N.'er. De tekst van de column gaat over 9/11:

Eind 2004 zag ik een eerste versie van de documentaire 9/11 in plane site. Het vertoonde beelden van de aanslag op het Pentagon van 11 september 2001, waardoor ik weer hetzelfde dacht als op die bewuste dag: Volgens mij is daar helemaal geen Boeing 757 geland. Het gat was daar te klein voor en er lagen ook helemaal geen Boeingbrokstukken. Waarom loog men daarover?

Echt overtuigd dat het hier een inside job betrof, werd ik pas na films als Painfull Deceptions en 9/11 the great illusion. Vooral de beelden van WTC gebouw 7 waren duidelijk: dat gebouw vol geheime diensten wordt iets na de twee grote torens opgeblazen, maar de 9/11-commissie zegt niet te weten hoe dat kan. Terwijl de eigenaar heeft toegegeven daarvoor verantwoordelijk te zijn! Via sites als technoslavery.com, loosechange911.com en wtc7.net leerde ik nog vele andere bizarre feitjes over die dag, die ik verwerkte in talloze columns voor 3FM en zelfs in een nummer met de Osdorp Posse (Vragen aan George Bush). Ons land voert sinds 9/11 een kansloze oorlog tegen terrorisme, maar wist al binnen enkele uren dat 9/11 in de Afghaanse grotten was gepland. Na iedere column verwachtte ik toch minstens een parlementaire enquĂȘte over de aanleiding voor deze oorlog, maar er gebeurde telkens niets. Blijkbaar ben ik maar een vreemde druktemaker.

Reageren?
Reacties kun je sturen naar de Sp!ts via