woensdag 5 april 2006

EssensiE nummer 106
De EssensiE van april is verkrijgbaar in je coffee- of growshop. Met daarin natuurlijk weer de vertrouwde columns, die in de loop van de maand ook online op www.magazine.essensie.nl verschijnen: van Def P, Arno Adelaars, Simon Vinkenoog, Mo el-Fers en Giel Beelen. En van D.C. Lama uiteraard: De Don, part 2.

Michiel van Hinsberg interviewde de vrijheidstrijders van Nederlands legendarische cannabisfamilie Dronkers; Derrick Bergman volgde Simon Vinkenoog in Carré en verder staat het blad vooral vol met kweektips. En de uitgebreide knipselmap en de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

In D.C. Lama's rubriek Net Goed (gratis muziek via Internet) aandacht voor de sites van Solid Rocket Boosters ('ska met polka, een vleugje funk, veel swing en wat rock'), De Hardheid (Nederlandstalige skaband met nieuw album: 'Onze jongens'); Mihoen ('beïnvloed door bands als Lärm, DRI, Los Crudos, 97a, Wilbur Cobb en Seein'Red'), About (It's new, that's what it is); Gasoline Brothers (Rockstarfunk).

Inhoud EssensiE maart 2006