woensdag 15 maart 2006

National Geografic's M-11
'De terroristen hebben contact met elkaar via GSM's met SIM-kaarten die verstrekt zijn door een Marokkaanse telefoonhandelaar: Een kleine zakenman in Madrid met een Westerse levenstijl die niet opvalt. Dat is precies het soort aanhang dat het nieuwe Al Qaeda wil hebben. Iemand die diep zit ingebed in een gemeenschap en zo kan toeslaan.'
Commentaarstem over de aanslagen in Madrid tijdens een avondje Derde Wereldoorlog-propaganda op National Geografic (gisteren van 22.00 tot 1.00 uur: Inside 9/11: Zero hour, Inside 9/11: End game en Reign of terror: Al Qaeda calling), inclusief een citaatje over de aanvankelijke scepsis bij de FBI over al die (anti-) terrorisme-onzin: 'Sommige FBI-agenten zijn nu zelfs van mening dat we een tweede 11 september nodig hebben'.