woensdag 15 februari 2006

Nieuwe Osama bin Lama-strip
DC Lama.nl is een site voor mensen met minstens een wetenschappelijke opleiding (bij voorkeur gepromoveerd); die bekend zijn met het werk van tenminste Kant, Voltaire, Hume, Trey Parker en Matt Stone; zowel de Bijbel, de Koran als On the origin of species daadwerkelijk hebben gelezen; zich via echte onafhankelijke media op de hoogte stellen en zich met Nederland 3, BBC 2 of het NRC ontspannen.

Dit gezegd hebbende... ik heb weer een stom strippie voor gullie gemaakt:
* Autobiografische strip deel 23

Uit dezelfde episode:
* deel 19 * deel 20 * deel 21 * deel 22
Voor alle afleveringen van Lama autobiografisch: klik hier.

Oh ja.. Voor de stommelingen onder jullie: als je de stripjes alleen verkleind ziet, kun je via geavanceerde internet-opties 'grootte van afbeeldingen automatisch aanpassen' uitzetten. En anders moet je de strips eerst even opslaan en openen in bijvoorbeeld Paint.