zaterdag 7 januari 2006

Ik word zo gek van sommige gasten...
Van: Mark Metzelaar [mailto:markmetzelaar@***.com]
Verzonden: donderdag 5 januari 2006 10:16
Aan: MarkMetzelaar@***.com
Onderwerp: "Theo & Pim vermoord door Mossad"

Van dubieuze bron, maar wel van belang om die bewering te ontzenuwen, of dat er wat juist aan is. Volgens deze bron zou de film 0605 aanwijzingen bevatten dat de moord op Fortuyn een moord door de Mossad was. Wie heeft de film persoonlijk gezien en is daar (ook de minste aanwijzingen) iets van waar?
Ik heb zelf Theo toen nog een mail gestuurd met allerlei aanwijzingen waarom ik dacht dat zijn uitgangspunt dat de AIVD de moord had gepleegd, niet helemaal juist was en dat er wellicht meer aanwijzingen naar een joodse connectie waren.
Aangezien ik, zoals de meesten, deze film niet gezien hebb (was ook nergens te zien behalve betaald op internet; had geen internet behalve in waardeloze shops), hou ik er rekening mee dat er inderdaad aspecten aan waren die in de doofpot moeten blijven.
Uit eigen onderzoek kan ik wel beamen dat rond Fortuyn en Van Gogh Zionistische belangen speelden, dus dat men die mensen daarvoor inderdaad gebruikt heeft. En moord op hen zou daar ook in het verlengde *kunnen* passen, daar dit die belangen nog beter dient vanwege de verontwaardiging van NL-burgers in een bepaalde richting.

Graag feedback wat er nu wel en niet in de film beweerd is.
Wordt het niet de hoogste tijd om daar een goede exacte samenvatting van te geven? Niet van die hele film, maar wat Van Gogh beweerd over de zaak.

Van: DC Lama [mailto:dclama@hotmail.com]
Verzonden: zaterdag 7 januari 2006 10:16
Aan: MarkMetzelaar@***.com
Onderwerp: RE: "Theo & Pim vermoord door Mossad"

Beste Mark,

Check je feiten eens voordat je iets mailt. Zoals de moeite nemen zo'n film zelf te bekijken. Niet alleen via Internet mogelijk, maar ook in de bioscoop, op DVD en zelfs op televisie (de Avro zond de film in november in 2 delen uit). Lees desnoods het boek.

En wat zoek je daar eigenlijk? Aanwijzingen in een film? Zijn er ook nog stripboeken waarin we op zoek moeten?

En zou je zo vriendelijk willen zijn om op te houden over "joodse connecties"? Al zou iedereen en alles bij die moorden joods zijn, dan nog zou dat geen joodse conspiracy zijn. Of denk je dat ook Raoul Heertje of Mark van der Jagt (let op: dat is eigenlijk gewoon Arnon Grunberg!!!!) er bij betrokken zijn geweest?

Ik heb je al eens eerder verzocht niet bij iedere hersenspinsel je e-mailprogramma te openen, zomaar iets te tikken en op verzenden te klikken (in ieder geval niet als mijn e-mailadres bij de ontvangers staat), maar het begint me nu behoorlijk te irriteren. Veel feiten blijken niet te kloppen of gebaseerd te zijn op vluchtige gedachtensprongetjes. Er zijn meer dan voldoende aanwijzingen dat het officiĆ«le verhaal niet klopt, dat de daders in een andere richting gezocht moeten worden en dat zij nog steeds bij machte zijn dergelijke aanslagen te realiseren. Natuurlijk moet je je voor het bewijzen van een theorie wagen aan hypotheses, maar die met dergelijke grote abstracte woorden te formuleren zoals jij doet (zonder enige vorm van humor ook), doet de zaak geen goed. De schuld bij 'de joden' neerleggen zorgt er niet voor dat ook anderen geĆÆnteresseerd raken in de ware toedracht van de aanslagen van 11 september 2001. Maar kan wel zorgen voor problemen die ik liever niet meer zie voorkomen in dit land.

Met vriendelijke groet,

DC Lama