vrijdag 2 december 2005

EssensiE nummer 102
De nieuwe EssensiE(december 2005)is weer verkrijgbaar in de betere coffee-, grow-, smart- en headshops in zowel Limburg als de rest van Nederland. Met daarin off course de columns van:

D.C. Lama,
Arno Adelaars,
Def P
Giel Beelen
Mohammed el-Fers
Simon Vinkenoog
Tygo Gernandt
en onze hoofdredacteur

Met daarin tevens een verslag van de Hightimes Cup, een gesprek met "wietadvocaat" Hugo ter Brake, een interview met de bedenker van BNN-programma 'Spuiten en Slikken', het traditionele EssensiE logospel en het EssensiE jaaroverzicht.

Ger de Zwaan voorspelde u al lange tijd geleden dat Minister Hoogervorst de medicinale marihuanavoorziening de nek probeerde om te draaien en... goh... hij heeft nog gelijk gekregen ook. Slaap zacht, vrienden van de farmaceutische industrie. Krijg de kanker, aids, epilepsie, chronische pijn, hernia, migraine, pfeiffer, depressies, ME, reuma en MS.

In D.C. Lama's rubriek Net Goed (gratis muziek via Internet) aandacht voor de sites van Behave (Net als Stevie Ann, Jawat! en Kraak & Smaak de winnaars van de stroomrekening-awards), Gravediggers (met ook een link naar www.de50vangroningen.nl, de Amsterdamse band Caesar, Daisychains en Tuxedo Bandito.

Niet te vergeten: de strip van Spekkie Big, de uitgebreide knipselmap en de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.