dinsdag 26 juli 2005

Pas op voor oefeningen
Het is natuurlijk allemaal gewoon toeval (hoeveel toeval er mogelijk is, weet u al sinds 11 september 2001), maar toch rete-interessant: dit radio-interview bij de BBC.

The good people of infowars.com maakten er meteen melding van, maar volgens Channel 4 was het allemaal gewoon uh... toeval. Verder zijn er nog wat vragen over de vrijgeven foto's van die gemene, enge (boeoeoe!) terroristen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Zou het er misschien mee te maken hebben dat de BBC vlak voor die aanslagen de documentaireserie The Power of Nightmares heeft uitgezonden? Waren de mensjes niet meer bang genoeg? De docu's zijn een aanrader (snel en makkelijk te downloaden) voor eenieder die de docu's op www.technoslavery.com/documentary te obscuur vindt omdat er geen BBC of NPS bij staat.

Tja... oefeningen...