maandag 11 juli 2005

Hip Hop against the real terrorists
Na Vragen aan George Bush (D.C. Lama met de Osdorp Posse) heeft ook Public Enemy een nummer gemaakt over hetzelfde onderwerp: MKLVFKWR (Dick Cheney Orchestrated 9/11) Het nummer is gratis te downloaden via deze link. Het nummer begint met een citaat van Michael C. Ruppert:

Vice President Dick Cheney, on the day of September the 11th as he was supposedly rushed to the bunker was running a completely separate, parallel and superior command, control and communication system out of the presidential emergency operation center, and that's where the attacks were coordinated from, and that's what superseded everything taking place.

Het volledige interview is terug te lezen en na te luisteren via deze link.

Ook de nieuwste versie van de videoclip van Eminem's nummer Mosh verwijst hiernaar: bij de beelden van Osama bin Laden's videoboodschap zie je Dick Cheney en Donald Rumsfeld achter een Hollywooddecor staan. En daarin uiteraard de New York Post headline: BUSH KNEW.

Voor verdere informatie: check de toelichting bij Vragen aan George Bush of see for yourself.