donderdag 19 mei 2005

Vrijdag 20, dinsdag 24 en woensdag 25 mei in De Rode Hoed
De Amerikaanse multi-miljonair Jimmy Walter start een Europese Tour met zijn conferentie ‘Reopen 9/11’. Met stellingen waaronder "Proberen ze ons nu werkelijk wijs te maken dat 19 van de vliegschool afgetrapte vliegers zonder brevet, een 60 ton zwaar vliegtuig met zo’n precisie onder de neus van de Amerikaanse Luchtmacht in de Twin Towers wisten te vliegen?" probeert Walter druk te zetten om het onderzoek naar de feiten omtrent 9/11 te heropenen. Walter wordt tijdens zijn toer bijgestaan door een gerenommeerd panel bestaande uit o.a. Barry Zwicker, David vonKleist, Eric Hufschmid en David Griffin. Zie verder de site van De Rode Hoed te Amsterdam.

Zie ook: Vragen aan George Bush door D.C. Lama en de Osdorp Posse.