dinsdag 24 mei 2005

D.C. Lama bij John Sinclair
D.C. Lama was gistermiddag te gast bij John Sinclair. John is bij de meeste mensen wel bekend vanwege het nummer dat The Beatles (bandje uit Engeland) over hem hebben geschreven, waarmee hij in 1971 uit de gevangenis werd gezongen. (It ain't fair, John Sinclair. In the stir for breathing air.)

John Sinclair heeft tegenwoordig een internetradioprogramma op Radio Free Amsterdam (The John Sinclair Show), dat gisteren werd uitgezonden vanuit Coffeeshop AMNESIA. De uitzending is terug te luisteren via deze link. D.C. Lama komt na ongeveer 21 minuten aan het woord en spreekt o.a. over zijn nummer Vragen aan George Bush (met de Osdorp Posse) en Cannabisativa America (met MC Che & Macro). John laat daarna nog zijn nummer met Lange Frans & Baas B. horen. Andere gast is Rev. Ferre van het THC Ministry.