zaterdag 5 maart 2005

D.C. Lama op de radio
De eerstvolgende column van D.C. Lama op 3FM is pas weer op vrijdag 18 maart (rond half 3 's nachts... eigenlijk zaterdag dus). Dit omdat er tot die tijd geen nachtprogramma van Giel Beelen meer is.

Vanmiddag was D.C. Lama wel op 3FM in het programma SPAM met Eddy Zoey. Tussen 12.00 en 12.30 uur werden hem wat vragen gesteld over het drugsbeleid en de Europese Grondwet.

Maandag 14 maart is D.C. Lama te gast bij Tegenwicht voor Evenwicht, het programma van Def P. op Kink FM. Dit n.a.v. Cannabisativa America, het protestnummer met MC Che & Macro tegen de uitleveringen van Nederlandse drugsverdachten aan de V.S. De uitzending begint om 22.00 uur met een uur Nederhop, waarin Lama dit nummer nog wat verder zal toelichten; tussen 23.00 en 0.00 uur draait Lama een uur lang zijn favoriete platen.

Overigens heeft Def P. zojuist met de Osdorp Posse 'Hollandse Hardcore Hiphop Helden' uitgebracht: een nieuwe cd met 2 DVD's. Zie www.osdorp-posse.nl

D.C. Lama is verder iedere vrijdagnacht te horen op Maasstad Radio in het programma van de webmaster van deze site: Peter!