vrijdag 10 december 2004

EssensiE nummer 90

De EssensiE van december is uit. Met daarin uiteraard de columns van:

Arno Adelaars
Def P.
Giel "I've got the power" Beelen
Mokum
Simon Vinkenoog (stemt u even op de man op www.dichterdesvaderlands.nl)
onze hoofdredacteur
en D.C. "Figh the power" Lama (verhaal: 'The Rock Steady Crew')

Verder: een interview met Majoor Bosshardt (rock on, girl!), artikelen over de moord op Theo van Gogh (een oud interview met de nationale knuffelbeer is nog steeds online te lezen), een terugblik op het drugsbeleid in 2004, een snelcursus Nederhasj maken, een verhaal over Agnostic Front en het jaarlijkse logospel met mooie rook- en kweekprijzen.

Uiteraard ontbreken ook de brancheberichten niet: van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de stichting Patientenbelangen Medische Marihuana, de Stichting Rokersbelangen en de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops.

In de rubriek Net Goed (undergroundmuziek via Internet) aandacht voor de sites van De David Gilmour Girls (een afsplitsing van Oil), Charlie Dée, Zola (spelen ook in Gem en Most Unpleasant Men), Drillem (www.drillem.com) en Orcastrated.

Niet te vergeten: de strip van Spekkie Big, de beste kweektips en de belangrijkste krantenknipsels op drugsgebied.

EssensiE is verkrijgbaar in de betere coffee-, grow- en smartshops. Essensie online: www.essensie.nl