donderdag 9 december 2004

De eerste keer
Een blad dat zich op jongeren richt, had mij gevraagd een gastcolumn te schrijven over ‘De eerste keer’. Een origineel onderwerp, zo vond de redactie zelf, want ‘Daar zijn alle jongeren toch mee bezig’.

Mijn eerste keer dus. Een moment waar zelfs een stevige blower als ik nog wel herinneringen aan heeft...


D.C. Lama las afgelopen nacht het verhaal 'De eerste keer' (uit de ongepubliceerde verhalenbundel 'Wieteratuur') voor in de streaming media-uitzending van RVU's Nachtland. Het verhaal is terug te luisteren via de site van Nachtland of rechtstreeks via deze link. (ga naar 24 minuten)

Andere gasten deze avond waren onder andere André Manuel en Bettie Serveert.

De streaming media-uitzendingen van Nachtland worden iedere woensdag opgenomen in het Amsterdamse Winstonhotel en zijn vrij toegankelijk. Volgende week is de laatste uitzending. Oude afleveringen zijn nog te bekijken via het Nachtlandarchief of via onderstaande links (met verwijzingen naar Lama's columns en andere gasten):
2 december (column: War on drugsjournaal)
25 november (Wieteratuurverhaal: Verbanden)
18 november (Wieteratuurverhaal: Laatste ronde)
11 november (Column: Abstract)
3 november (Column: Vrijheid van meningsuiting)

Richt uw vragen wanneer Wieteratuur nou eens in boekvorm verschijnt liever naar één van die gasten hiero dan er mij weer mailtjes over te sturen.