donderdag 7 oktober 2004

10 jaar Zone 5300

Zone 5300, het tijdschrift voor strip, cultuur en curiosa, bestaat 10 jaar en lanceerde gisteren in Off Courso de geheel vernieuwde Zone 5300. In het jubileumnummer geen terugblik met 10 jaar zelfbevlekking, maar een extra dik nummer met 14 jonge striptekenaars: Alice, Eibert Draisma, Dumboh, Stijn Gisquière, Floris de Goede, Kalepeb, Niels Kalk, Nozzman, Johan Potma, Maarten De Saeger, Schwantz, Simon Spruyt, Maarten Vande Wiele en Judith Vanistendael. (voor de volledige inhoud: klik hier)

De column van D.C. Lama staat voortaan op een nieuwe vaste plek. Op de laatste pagina van Zone zijn ieder kwartaal de belevenissen van deze striptekenheld te lezen in:
De Laatste plaats voor D.C. Lama.

Zone 5300 is voor 5,95 te koop bij Bruna, maar ook bij de betere boekhandel. Website: www.zone5300.nl