dinsdag 31 augustus 2004

Come to where the Lama is!
(en kom zeker aanstaande zaterdag naar Paradiso)

Geplande optredens:
vrijdag 3 september JC de Bakkerij in Castricum. D.C. Lama leest verhaaltjes voor tussen de optredens van o.a. de legendarische Nederlandse punkband The Ex. Zie ook vriendenvandebakkerij.nl

zaterdag 4 september Paradiso, Amsterdam. Benefiet voor de PickUp Club. Optreden in de kelder: 22.15 tot 22.30 uur. Optreden in de grote zaal: iets na half twaalf. Een nu al legendarisch optreden, met een filmpje uit Hasjstickie Drugs, de première van The Bush & Balkenende Show en een collabo met de Moordgasten. En dat alles is nog slechts wat er tijdens het optreden van D.C. Lama gebeurt, want het is een hele avond en nacht (van 20.00 tot 5.00 uur!) vol theater, muziek en literatuur. Entree bedraagt slechts 15 euro incl. (De opbrengst gaat naar het illegale PickUp Club theater, dat voor haar zaaltje bovenin een grachtenpand een brandtrap nodig heeft.)

dinsdag 14 september De Engelenbak, Amsterdam. De vaste muzikale column van D.C. Lama gaat ook dit jaar gewoon weer door.

donderdag 16 september (o.v.b.) Optreden in Club 8, Amsterdam