maandag 12 juli 2004

EssensiE nummer 84
Nog niet volledig online (de columns van D.C. Lama, Def P., Simon Vinkenoog, Giel Beelen, Arno Adelaars, Mo el Fers en onze hoofdredacteur op de EssensiE-site zijn nog van vorige maand), maar de EssensiE van juli is uit en verkrijgbaar in de betere coffee-, grow- en smartshops.

Met daarin onder andere een verslag van de Legalize!-streetrave (inclusief interview met o.a. D.C. Lama), een artikel over de Canadese arrestatie van The Ruffstars, een interview met Oranjedebiel Johan Vlemmix, een kritisch artikel over het Trimbos en een special over Jamaica.

Verder natuurlijk de brancheberichten van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabis Detaillisten, de stichting Patientenbelangen Medische Marihuana, de Stichting Rokersbelangen, de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en het War on Drugs-journaal van Stichting Legalize!, dat wordt gemaakt door Derrick Bergman, Job Joris Arnold en D.C. Lama.

In de rubriek Net Goed (gratis muziek via Internet) aandacht voor de sites van Laberinto, Nas Drovje (ska), hiphopunited.nl, Fra Fra Sound (jazz) en Chimney Brothers.

Ook de vertrouwde strip van Spekkie Big is in het blad te vinden. In het Legalize!-War on Drugsjournaal een cartoon van Metin Seven en de column van De Legalees.

Site van Legalize!: www.legalize.net/ Site van EssensiE: www.EssensiE.nl