woensdag 12 mei 2004

D.C. Lama op 3FM

Sinds vorige week heeft Giel Beelen weer een nachtprogramma op 3FM. In de nacht van vrijdag op zaterdag belt hij wekelijks tussen 1.00 en 3.00 uur met D.C. Lama. Dankzij Peter worden deze gesprekjes ook 'geknipt' om via deze site terug te luisteren. Het gesprekje van afgelopen vrijdag is als MP3 terug te luisteren via deze link.

EssensiE nummer 83

De nieuwe EssensiE (nummer 83) is uit en verkrijgbaar in de betere coffee-, grow- en smartshops. Met uiteraard weer de columns van D.C. Lama, Def P, Arno Adelaars, Giel Beelen, Mokum en Simon Vinkenoog, de berichten van de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops, de Bond van Cannabisdetaillisten, het Platform Cannabisdetaillisten Nederland, Medische Marihuana Nu! en Rokersbelangen Nederland.

Veel aandacht ook voor Legalize!, met een verhaal over de streetrave op zaterdag 5 juni aanstaande en het maandelijkse War on Drugsjournaal.

In Net Goed (de rubriek van D.C. Lama over gratis muziek op Internet) aandacht voor de sites van The George Experience (funk), Ayreon (symfonische rock), Electric Barbarian (jazz met po√ęzie), The Skidmarks ('sixties garage punk rock 'n roll), Fedchenka (blues/pop/rock) en My Sister Susan (lekker vrolijk).

Tevens: een artikel over de THC-kit om zelf THC-gehaltes te meten, een uitgebreid verhaal van Simon Vinkenoog, een verhaal over Mike Trace (de UNODC-man die vraagtekens durfde te plaatsen bij het harde beleid van de Britse regering en na een lastercampagne van The Daily Mail zijn baan verloor),tips om zelf buiten te kweken (doe het nu!) en de uitgebreide knipselservice.

Zie www.essensie.nl