donderdag 5 februari 2004

Dope Posse
'Thanx to Mike and Dennis from Radio Cherryland' staat er achter op het debuutalbum van de Dope Posse ('Mind over Matter' ). Het is eind jaren '80 dan ook een grote eer gedraaid te worden bij de lokale omroep Uden (Kersenland). En nog steeds zorgt die Dennis voor ongekende publiciteit: hoe tof is het tenslotte wel niet om voor je exclusieve herenigingsoptreden in het Tilburgse 013 een aankondiging te krijgen op deze site? Zaterdag aanstaande met The Proov, Maximus Prime, MC Idaone en DJ Donor. Zie ook de site van 013.

EssensiE van februari 2004
De EssensiE van februari (verkrijgbaar in de betere coffee-, grow-, smart- en headshops) is uit en de columns van D.C. Lama, Simon Vinkenoog, Giel Beelen, Arno Adelaars, Mokum en Def P. staan weer online.

Door een foutje zijn de URL in de rubriek Net Goed (gratis muziek via Internet) niet altijd vermeld, maar uiteraard wel via deze site te bekijken. De besproken sites zijn van: Disconnect (Leidse hardcore/punk/hiphop/house/sample/metal-crossoverband), Assosinos Locos (punk, beïnvloed door andere stijlen, zoals metal en hardcore), Aloha Sluts en andere bands, VSOP (Nederhop) en This Beautifull Mess (emopop uit Vlissingen).

Verder uiteraard branchenieuws van het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Bond van Cannabisdetallisten en de Vereniging Landelijk Overleg voor Smartshops, een column van Ton Würtz van de Stichting Rokersbelangen en Rookbaar Nederland en oorlogsnieuws in het War on Drugsjournaal van Stichting Legalize!.

EssensiE online: www.essensie.nl