donderdag 25 september 2003

I.M.

In 1999 wilde hij -gesteund door vele andere burgemeesters- de achterdeur van de coffeeshop eindelijk regelen, maar Den Haag was weer eens te laf. De negende cartoon die ik voor De Gezonde Roker maakte: Johan Stekelenburg.

woensdag 24 september 2003

Verslag Keer 't Tij

De geciteerde woorden zijn niet van mij, maar het staat er wel: een verslag in het Parool over Keer 't Tij.

maandag 22 september 2003

Positief denken

Een nieuwe cartoon op De Gezonde Roker: D.C. Lama schrijft niemand zomaar af.

zondag 21 september 2003

Releaseparty

In november verschijnt de nieuwe verhalenbundel van D.C. Lama: Wieteratuur. Een uitnodiging voor de releaseparty (woensdag 19 november in OCCII te Amsterdam) wordt verstuurd via D.C. Lamail, het e-zine met strips, verhalen en cartoons van D.C. Lama. Opgeven kan via een e-mailtje naar dclama@hotmail.com, met als onderwerp: 'Oh Lama! Stuur mij Lamail!'

dinsdag 16 september 2003

Urban Magazine

D.C. Lama heeft sinds kort ook een column in Urban Magazine, een glossy over Nightlife, Culture en Entertainment.

In het nieuwste nummer vind je naast de column 'Nieuwe Markt' (over de DEA in Nederland) o.a. interviews met Kim van Kooten, Chris Martin (Coldplay) Johhny de Mol, DJ Roger Sanchez, Dennis Lutz (Dance Valley) en kunstenaar Ottograph.

Urban wordt gratis verspreid via de horeca. Je kunt Urban ook eenmalig gratis ontvangen door een mailtje te sturen met je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer naar info@urbanmagazine.nl.

donderdag 11 september 2003

Nu wij weer!

Op de site Nu wij weer! staan voortaan ook geregeld cartoons van D.C. Lama. De eerste gaat over het idiote idee van Kamp dat agenten geen wiet meer mogen roken.

maandag 8 september 2003

vrijdag 5 september 2003

Recensie ABN

Op site van Zone 5300 is een recensie van D.C. Lama te lezen over de cd Kanonnevlees van ABN.

dinsdag 2 september 2003

EssensiE van september

En dan is het september en tijd voor: het 75ste nummer van EssensiE. Vanaf nu verkrijgbaar in de betere grow-, smart-, head- en coffeeshop. Met daarin o.a. een interview met reggaester Lucky Dube, een cursus paddo's kweken, de rubriek 'High in Amsterdam' en een interview met Huey M. (Fun Lovin Criminals).

Verder uiteraard de berichten van de Bond van Cannabisdetailisten, het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en Marihuana Medisch NU. Plus off course de columns van

Simon Vinkenoog
Giel Beelen
Arno Adelaars
Mokum
Def P.
en
D.C. Lama's korte verhaal 'Loterij'

In de rubriek Net Goed aandacht voor de sites van de Spookrijders, Krang (nieuw album: Gluut), After Burn, Beavershot en Viocst.

EssensiE: al 75 maanden ondergronds verzet.