dinsdag 2 september 2003

EssensiE van september

En dan is het september en tijd voor: het 75ste nummer van EssensiE. Vanaf nu verkrijgbaar in de betere grow-, smart-, head- en coffeeshop. Met daarin o.a. een interview met reggaester Lucky Dube, een cursus paddo's kweken, de rubriek 'High in Amsterdam' en een interview met Huey M. (Fun Lovin Criminals).

Verder uiteraard de berichten van de Bond van Cannabisdetailisten, het Platform Cannabisondernemingen Nederland, de Vereniging Landelijk Overleg Smartshops en Marihuana Medisch NU. Plus off course de columns van

Simon Vinkenoog
Giel Beelen
Arno Adelaars
Mokum
Def P.
en
D.C. Lama's korte verhaal 'Loterij'

In de rubriek Net Goed aandacht voor de sites van de Spookrijders, Krang (nieuw album: Gluut), After Burn, Beavershot en Viocst.

EssensiE: al 75 maanden ondergronds verzet.